MISH I BARDH ZOGU

Gjoks ose file pule me nivel të ulët yndyre. Është ideal për furrë dhe tigan. E rekomandojmë sidomos për pjekje në furrë me letër kuzhine, gjë që e mban të lëngshme.

Mish zogu për skarë, ushqimi për zogj është natyral, i pasur me drithëra, kryesisht i përbërë nga misri. Mishi I zogut është nën kontrollë të vazhdueshme veterinaro-sanitarë. Për mbrojtjen e shëndetit tuaj përmbajuni këshillave për përdorim të drejtë të mishit të zogut.

 • Të ruhet I freskët ose I ngrirë
 • I ngrirë të ruhet në temp. : -18 *C
 • Afati I qëndrueshmërisë së mishit të ngrirë: 12muaj
 • I freskët të ruhet në temp.: -2*C deri +2 *C
 • Afati I qëndrueshmërisë së mishit të freskët: 6 ditë
 • Të përpunohet mire teknikisht
 • Shujtja e gatshme nëse nuk konsumohet menjëherë të ruhet në frigorifer.
Përbërja e 100gr të mishit të zogut:
 • Kalori: 183 kcal
 • Proteina: 29.50 gr
 • Yndyrë: 1.30 gr
 • Kalcium: 12.00
 • Hekur: 1.5 mg
 • Natrium: 77.00 mg
E liçensuar nga AVUK, me numër: KS 111
KAÇIK & KOFSHË ZOGU
ALL RIGHTS RESERVED © KONSONI 2019
ALL RIGHTS RESERVED © KONSONI 2019