NGA FAMILJA IME
PER FAMILJEN TUAJ


Puna jonë është të sigurohemi që mishi dhe produktet e zogut të jenë të sigurta, të shijshme, të shëndetshme, dhe në përputhje me standardet e produkteve cilësore.

Scroll

PRODUKTET  KONSONI

Ushqimi për zogj është natyral, i pasur me drithëra, kryesisht i përbërë nga misri. Për mbrojtjen e shëndetit tuaj
përmbajuni këshillave për përdorim të drejtë të mishit të zogut.

KOMPANIA

Rrëfimi ynë nis në fshatin Rezin të Gjakovës. Këtu nisëm kultivimin e zogjve të parë në kërkim të një shansi për një mjet jetese më të mirë. Dhe ndodhi që zogjtë të bëheshin si është më së miri dhe kompania zuri fillin...

ALL RIGHTS RESERVED © KONSONI 2019
ALL RIGHTS RESERVED © KONSONI 2019