Scroll
Scroll

RRETH
KOMPANISË

Kompania më e madhe në tregun kosovar për prodhimin e vezëve dhe kompania e parë në tregun kosovar të pasluftës që merret me prodhimin e mishit të zogut.

Nga këto fillesa modeste

SHIKO FERMËN TONË

Ne ju ftojmë të vini brenda në fermën tonë dhe të shihni si prodhohen zogjtë tanë. Ne sot kuptojmë më mirë se kurdoherë barrën e provës për kujdesin e shpendit që hamë. Ne ju ftojmë me duar të hapura që të vini dhe të shihni nga afër zogjtë tanë, jetët e tyre, dhe si arrijnë deri në tavolinën tuaj. Fabrika jonë përmbush të gjitha standardet e një procesimi të pastër. Zogjtë tanë i ushqejmë me ushqim natyral, të pasur me drithëra, kryesisht të përbërë nga misri. Ne ndihemi krenar për kujdesin që bëjmë ndaj zogjve, por dhe jemi të vetëdijshëm se gjithmonë mund të bëjmë më mirë. Pra, ejani dhe shihni zogjtë tanë.

PLAK I KËTIJ ZANATI

Thonë se përvoja është mësuesi më i mirë. Ne jemi kalitur nëpër sprova e gabime nga të cilat kemi marrë mësimet për avancimin e punës që bëjmë. Kësodore një punë që e bën moti s’ke si të mos e përsosësh. Tash jemi këtu ku jemi, të gatshëm për arritje të reja, më të shijshme për ju.

ALL RIGHTS RESERVED © KONSONI 2019
ALL RIGHTS RESERVED © KONSONI 2019